Translate

donderdag 26 september 2013

Quesa­dil­la's met to­ma­ten­sal­sa

Een drukke dag en een snel recept....


2 1/2 zak koriander (a 15 g)
2 1/2 zak gemalen Goudse kaas oud 48+
2 rode paprika's, in kleine stukjes
2 zakjes bosuitjes (a 3 stuks), in dunne ringetjes
1 teen knoflook, fijngesneden
2 tl sambal oelek
1 pak tortilla wraps (8 stuks)
5 trostomaten, in stukjes
1 rode ui, gesnipperd
2 el olijfolie
1 el witte wijn azijn

Snijd de helft van de blaadjes koriander grof. Meng in een grote kom de kaas, paprika, bosui, knoflook, koriander en sambal. Verdeel het mengsel over 4 wraps, leg de andere 4 wraps er bovenop en druk zachtjes aan. Dek af met vershoudfolie en bewaar tot gebruik in de koelkast. Meng de tomaat en ui en voeg de olie en azijn toe. Breng op smaak met peper en zout. Verhit 2 koekenpannen met anitaanbaklaag. Bak in elke pan 1 quesadilla 5 min. tot de kaas gesmolten is en de wraps knapperig zijn. Keer halverwege. Bak vervolgens de 2 andere quesadilla's. Snijd in vieren en serveer met de tomatensalsa. Bestrooi met de rest van de koriander.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten