Valt verder eigenlijk niets meer over te zeggen....
Eerst deze maaltijd koken en wegbrengen... daarna snel kaasfondue maken voor de eetgroep.
Vriendin komt met de schone vaat bij mij eten...
1 sinaasappel
2 el sojasaus
4 el medium dry sherry
1 tl maizena
1 tl sesamolie
250 gram quornstukjes
4 cm verse gember
2 teentjes knoflook
zout
250 gram eiermie
3 el olie
300 gram broccoliroosjes
2 el sojasaus
4 el medium dry sherry
1 tl maizena
1 tl sesamolie
250 gram quornstukjes
4 cm verse gember
2 teentjes knoflook
zout
250 gram eiermie
3 el olie
300 gram broccoliroosjes
Was de sinaasappel en snij de schil heel dun af. Pers de sinaasappel
uit. Meng in een kom de sojasaus met de sherry, maizena, sesamolie en
sinaasappelschil. Roer de quorn erdoor. Schil de gember en snij in zeer
fijne plakjes. Breng een grote pan water met wat zout aan de kook. Voeg
de mie toe en laat 4 minuten wellen. Haal de quorn uit de marinade. Verhit
2 el olie in een wok. Roerbak de gember en knoflook ongeveer 1 min op
middelhoog vuur. Haal uit de pan. Roerbak de quorn 3 minuten in de olie en
haal uit de pan. Doe de rest van de olie in de wok en roerbak de
broccoli ongeveer 3 minuten. Voeg marinadevocht, sinaasappelsap, gember, knoflook
en tofu toe en laat 2 minuten doorkoken. Giet de mie af en schep door het
groentemengsel. Laat nog een minuut omscheppend meebakken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten