Translate

donderdag 28 maart 2013

vega-taco's met kaas

Het is vandaag zakjes-dag...... er zijn nogal wat ingrediënten die apart verpakt worden. Naast wat er in het recept staat ga ik alles af om alle overgebleven spullen mee te geven.... Dus in het ene zakje zit oranje paprika, in een ander de witte en donkere wortel in julienne reepjes... Ook 2 tomaten moeten er aan geloven. Verder besluit ik geen kropsla maar ijsbergsla te gebruiken. Bijgevoegd ook dressing, zodat je zelf kan bepalen of iets op de taco's gaat of juist in de salade..



1 kropsla
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zakje wokgroenten grofgesneden (400 g)
1 blikje maïskorrels (150 g)
1 schaaltje vegetarisch fijngehakt (175 g)
1 eetlepel tacokruiden (potje a 38 g)
1 doosje tacoschelpen (12 stuks)
1 potje zure room
1 zakje geraspte kaas

Blaadjes sla loshalen, wassen en drogen. Olie in wok verhitten. Hierin wokgroenten 3 min. bakken. Uitgelekte maïs, gehakt en kruiden toevoegen. Kort mee verwarmen. Taco's volgens aanwijzingen op verpakking warm maken. Taco's beleggen met slablaadjes, vullen met groente-gehaktmengsel en over 4 borden verdelen. Zure room over taco's verdelen en bestrooien met kaas.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten