Heb er uiteindelijk iets minder aardappelen in gedaan en er naanbrood bijgegeven... Was een enorme wok vol. Eieren er door, maar ook er bovenop... sprinkel kokos erover voila
8 eieren
1
kilo vastkokende aardappelen
2
uien
2 teentjes
knoflook
1
prei
2
rode paprika’s
300
gram sperziebonen
300
gram witte kool
stukje
gemberwortel
2
eetlepels olie
2
eetlepels currypasta
2
dl groentebouillon
2
dl kokosmelk
Kook
de eieren in 8 minuten hard.
Schil
de aardappelen en snijd ze in blokjes van ca. 3 cm.
Maak
de groente schoon.
Snijd
de ui en de knoflook in snippers, de prei in ringen, de paprika in blokjes, de
sperziebonen in stukjes en de kool in smalle slierten.
Schil
de gemberwortel en rasp het stukje.
Verwarm
de olie in een wok of braadpan en fruit hierin de ui, de knoflook, de gember en
de currypasta.
Voeg
de prei en de kool toe en laat dit enkele minuten zacht meebakken.
Voeg
de rest van de groente en de aardappelblokjes toe en giet de bouillon en de kokosmelk
er bij.
Breng
dit aan de kook.
Kook
het gerecht in 12-15 minuten met een deksel op de pan gaar.
Pel
de eieren en snijd ze in parten.
Schep
de laatste minuten de parten ei er door.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten